Väliaikainen tekninen vikatilanne

Resolved
Resolved

Hei arvokas asiakkaamme,

Haluamme tiedottaa teille, että Osuriassa suoritettiin äskettäin päivityksiä osana jatkuvia pyrkimyksiämme tarjota teille parasta mahdollista palvelua. Valitettavasti päivitysprosessin aikana yksi skripti väliaikaisesti passivoi joitakin käyttäjätunnuksia. Tämä saattoi aiheuttaa häiriöitä palveluidemme käytössä.

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että ongelma on nyt korjattu ja kaikki käyttäjätunnukset toimivat jälleen moitteettomasti. Ymmärrämme, kuinka tärkeitä nämä palvelut ovat päivittäisessä toiminnassanne, ja pahoittelemme syvästi tästä tilapäisestä häiriöstä.

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että palvelumme ovat luotettavia ja turvallisia. Teemme jatkuvasti töitä palveluidemme parantamiseksi ja pyrimme varmistamaan, että vastaavanlaisia tilanteita ei enää tulevaisuudessa ilmene.

Jos teillä on kysyttävää tai tarvitsette lisätukea, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan. Voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@osuria.com.

Kiitos kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne. Arvostamme suuresti teitä asiakkaanamme.

Ystävällisin terveisin, Osurian Asiakaspalvelutiimi

Avatar for Osuria Support
Osuria Support
Investigating

Hei arvoisat asiakkaamme,

Haluamme ilmoittaa teille, että Osuriassa on havaittu tekninen vikatilanne. Olemme täysin tietoisia tästä ongelmasta ja tiimimme työskentelee ahkerasti löytääkseen ja korjatakseen sen mahdollisimman nopeasti.

Ymmärrämme, että tämä voi aiheuttaa hankaluuksia, ja pyydämme vilpittömästi anteeksi mahdollisista häiriöistä. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja palveluidemme sujuvuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä.

Päivitämme teitä säännöllisesti tilanteen kehittymisestä ja ilmoitamme heti, kun lisätietoa on saatavilla. Jos teillä on kysyttävää tai tarvitsette välitöntä apua, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme. Olemme täällä auttaaksemme teitä.

Kiitos kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne tässä tilanteessa.

Ystävällisin terveisin, Osurian Asiakaspalvelutiimi

Avatar for Osuria Support
Osuria Support
Began at:

Affected components
  • Osuria -verkkopalvelu
  • Osuria Verkkolevy